Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. krijgt live in uitzending appje van John van ’t Schip

17 mrt 2024, 18:18

Hans Kraay jr. kreeg zondagochtend tijdens de uitzending van Goedemorgen Eredivisie een appje van John van ’t Schip. De Ajax-trainer was het volledig eens met de kritiek van Hans op een arbitrale beslissing tijdens de Conference League-wedstrijd met Aston Villa.

De Conference League-wedstrijd was donderdag slechts een kwartier bezig toen Ollie Watkins doorhaalde op Diant Ramaj. De spits kwam weg met een gele kaart, tot veel onbegrip van de Amsterdammers, en kopte een aantal minuten later ook nog de 1-0 binnen. "Ik vind dit echt een van de grootste schandalen van de afgelopen maanden”, begint Hans.

"Het is werkelijk ongelooflijk. Als je na vijftien minuten met een middelmatig Ajax tegen tien Aston Villa-spelers speelt, dan heb je een kans. Of je nou voor Ajax bent, tegen Ajax, iedereen ziet dat dit een rode kaart is.”

Na zijn kritiek krijgt Hans direct een berichtje binnen van Van ’t Schip. “Helemaal mee eens”, besluit de Ajax-trainer.

Wim Kieft adviseerde Ajax-trainer John van ‘t Schip onlangs in Koffie met Kieft. "Van Gaal is wel een rare vogel, maar betrek hem er nou bij." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.