Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. krijgt boodschap van Slutsky bij Jinek: 'Succes, knappe jongen'

Hans Kraay jr. krijgt boodschap van Slutsky bij Jinek: 'Succes, knappe jongen'

17 jan 2020, 00:55

Hans Kraay jr. zat donderdagavond aan tafel bij Eva Jinek, met het oog op de hervatting van de Eredivisie. Aan tafel kwam onder meer het vroegtijdige ontslag van vijf trainers ter sprake. Tussen het rijtje ontslagen Eredivisie-trainers staat ook de naam van Leonid Slutsky, waar Hans veel bijzondere interviews bij afnam.

In gesprek met Jinek geeft Hans aan het heel makkelijk te vinden om een trainer halverwege het seizoen te ontslaan. 'Mensen worden heel snel nerveus, sneller dan vroeger. Het is dan heel makkelijk om als beleidsbepaler te wijzen naar de trainer. Dat gebeurde ook bij PSV met Mark van Bommel, die welliswaar slechts twee van de laatste twaalf wedstrijden heeft gewonnen. Dat is veelste weinig. Maar ik vind het ook wat, dat de mensen die hem hebben ontslagen en samen het beleid hebben gemaakt er nog wel zitten', doelt Hans op Toon Gerbrands en John de Jong.

De verslaggever van FOX Sports geeft ook aan de ontslagen Vitesse-trainer Slutsky te missen. 'Slutsky is niet een nieuw licht die ons allemaal beter maakt of Vitesse beter heeft gemaakt. Maar we hebben bij FOX Sports en bij Veronica Inside ook wel behoefte aan iemand die een beetje persoonlijkheid heeft.'

Jinek blijkt nog een speciale videoboodschap van de Russische trainer voor Hans te hebben. 'Ik wil best langskomen in Amsterdam, als jij voor mijn vliegticket, hotel en eten betaald. Ik heb veel geleerd in Nederland. Dus word ik inhalig, zoals elke Nederlander', zegt Slutsky met een knipoog. Waarna hij afsluit met een speciale boodschap voor Hans in het Nederlands: 'Succes, knappe jongen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.