Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. hoopt op terugkeer: 'Ik hoop dat er één iemand is die grip op hem heeft'

Hans Kraay jr. hoopt op terugkeer: 'Ik hoop dat er één iemand is die grip op hem heeft'

27 dec 2021, 11:05

Hans Kraay jr. heeft de hoop op een terugkeer van Mohamed Ihattaren nog niet opgegeven. Het is voor Hans het moment van 2021, de verdwijning van Ihattaren van de voetbalradar.

'Ik zag hem toen hij zestien was spelen op De Herdgang bij PSV O19, getraind door Ruud van Nistelrooij', begint Hans over zijn moment van het jaar bij ESPN. 'Ze speelden tegen Internazionale O19. Een blind paard kon nog zien hoe ongelooflijk veel talent deze jongen had en nog steeds heeft. Een geweldig linkerbeen, een geweldige techniek en een geweldige flair.'

Onder Mark van Bommel ontwikkelde Ihattaren zich uitstekend in het eerste elftal van PSV, maar was de samenwerking met Roger Schmidt allesbehalve een succes. 'Het was een soort haat liefde verhouding', gaat Hans verder. 'Heel even dachten we dat het nog een goed huwelijk kon worden tussen Schmidt en Ihattaren, maar al snel bleek de liefde bekoeld. PSV was klaar met Ihattaren en Ihattaren was klaar met PSV.'

Zaakwaarnemer Mino Raiola bracht de talentvolle speler naar Sampdoria, maar ook dat werd geen succes. Hij keerde terug naar Nederland, maar was lange tijd spoorloos. 'Hij schijnt in Utrecht of Eindhoven met een personal trainer te werken. Of hij hard, zacht of vaak traint, niemand weet het. Ik hoop alleen dat er één iemand is die grip op hem heeft en tegen hem zegt: Mo, je hebt zó veel talent, je gaat je nu eens een keer hélemaal kapot werken en je gaat er nog alles uithalen wat er bij jou in zit. Ik hoop het', aldus Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.