Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. hekelt Remco Balk: 'Hoe kun je als aanvaller nou meer gele kaarten pakken dan doelpunten maken?’

24 feb 2024, 16:39

Remco Balk pakte vrijdagavond in het uitduel tegen FC Emmen zijn elfde gele kaart van het seizoen, nadat hij circa twee weken geleden beloofd had geen kaarten meer te pakken. Een actie waar Hans Kraay jr. helemaal niets van begrijpt.

"Hoe kun je als aanvaller nou meer gele kaarten pakken dan doelpunten maken? Dit is zijn elfde gele kaart van het seizoen. Ik zou hier als trainer helemaal krankjorum van worden”, begint Kraay bij Voetbal op Vrijdag over de aanvaller van SC Cambuur die vlak na rust een forse tackle op Jeff Hardeveld van FC Emmen inzetten.

“Hij is een beetje een valse rechtsbuiten, waarom zou een valse rechtsbuiten kaarten moeten krijgen? Ik wind me helemaal op. Je moet gretig zijn voor de goal, je moet gretig zijn om in de vijf meter te komen en je moet gretig zijn om ballen erin te schieten. Hij heeft 103 wedstrijden gespeeld in het betaald voetbal en daarin maar 9 goals gemaakt, maar wel 22 gele kaarten gepakt. Kom op, hé”, besluit Kraay.

Wilfred sprak onlangs zijn bewondering uit voor Cambuur-trainer Henk de Jong. "Dat vind ik echt heel mooi." Bekijk de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.