Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr haalt uit naar FC Groningen: 'Het is echt een dooie kippenneukersclub!'

Hans Kraay jr haalt uit naar FC Groningen: 'Het is echt een dooie kippenneukersclub!'

30 apr 2023, 11:30

Hans Kraay jr heeft zondagmorgen bij Goedemorgen Bekerfinale op ESPN uitgehaald naar FC Groningen. Hansie Hansie heeft zich afgelopen dinsdag kapot geërgerd tijdens het restant van de wedstrijd tegen NEC (0-1) en noemt de Trots van het Noorden 'een dooie kippenneukersclub'.

Bij het laten zien van een aantal momenten uit het restant van het duel tegen NEC, uit Hans zijn frustratie over de mentaliteit van FC Groningen. "Het is verschrikkelijk om dat lege stadion te zien, maar dan zie je ook een verschrikkelijk Groningen. Die moeten dus degradatievoetbal gaan spelen en per se winnen. Ik weet niet eens wie ze daar allemaal voor gekocht hebben, maar kijk nou hier. Het gaat van links naar rechts bij die centrale verdedigers, deze speelt hem nog een keertje terug en zo kan ik nog tien fragmenten opnoemen."

FC Groningen, dat in het seizoen 1999/2000 voor het laatst in de eerste divisie speelde, heeft met nog vier wedstrijden te gaan een achterstand van 11 punten op nummer 16 Excelsior. De nummers 17 en 18 (SC Cambuur) degraderen rechtstreeks. "Het is echt verschrikkelijk. Het is in en buiten het veld echt een dooie kippenneukersclub", vervolgde Hans. "Echt een dooie kippenneukersclub. Er zit geen passing in, geen beleving in, geen pit in, niks", aldus Hansie Hansie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.