Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay Jr. en Martijn Krabbendam te gast bij Veronica Inside, FaceTimen met Mike Snoei

Hans Kraay Jr. en Martijn Krabbendam te gast bij Veronica Inside, FaceTimen met Mike Snoei

27 apr 2020, 20:10

Ook op Koningsdag is Veronica Inside er weer met een bomvolle topshow! Vanavond bespreken Johan, Wilfred en René samen met Hans Kraay Jr. en Martijn Krabbendam de actuele stand van zaken in én buiten het voetbal. Ook wordt er gefacetimed met Mike Snoei, trainer van De Graafschap, die afgelopen week te horen kreeg dat hij niet naar de Eredivisie zal promoveren met de Superboeren.

De mannen aan tafel bespreken natuurlijk hoe zij Koningsdag door zijn gekomen. Ook wordt het interview van Louis van Gaal met Jeroen van der Boom in Hoge Bomen geanalyseerd. Verder passeren onder andere het aanblijven van Hans de Koning bij VVV-Venlo en het opstappen van Geert Dales bij 50PLUS de revue.

Martijn Krabbendam praat ons bij over de actuele situatie bij Feyenoord: wat wordt de doelstelling van De Rotterdammers komend seizoen en welke spelers zou Dick Advocaat graag naar Feyenoord willen halen?

Ook wordt er gefacetimed met De Graafschap-trainer Mike Snoei, die afgelopen week te horen kreeg dat hij niet promoveert naar de Eredivisie met de Superboeren.

Kortom: een heerlijk afsluiting van Koningsdag met je favoriete voetbalpraatprogramma! Geniet hieronder alvast van een voorproefje!

VIDEO - René gaat stuk om bizar advies van Trump tegen corona

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.