Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. en Martijn Krabbendam te gast bij Veronica Inside

Hans Kraay jr. en Martijn Krabbendam te gast bij Veronica Inside

10 apr 2020, 18:42

Het is vrijdagavond, dus tijd voor Veronica Inside! 'We blijven gewoon een keurig programmaatje maken voor de mensen die dat leuk vinden', aldus Johan over de voortgang van Veronica Inside in deze voetballoze weken.

We gaan met een Dolle Duikavond het paasweekend in, want naast de vertrouwde gezichten aan tafel Wilfred, Johan en René schuift Hans Kraay jr. aan als gast. Onlangs bracht Hansie Hansie naar buiten dat zijn aanwezigheid thuis een beetje begint te schuren. Hoe vergaat het de anchorman van FOX Sports nu?

Daarnaast zal ook Feyenoord en Oranje-watcher Martijn Krabbendam aanwezig zijn in de studio. Zijn er nog nieuwtjes bij Feyenoord en hoe kijkt Krabbendam naar het recent handelen van de KNVB en clubs?

Dit en véél meer in Veronica Inside vanavond, om 20.30 uur bij Veronica!

Hier alvast een opwarmertje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.