Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr.: 'Eigenlijk was Wilfred geen paardenlul, hij is gewoon verschrikkelijk goed'

Hans Kraay jr.: 'Eigenlijk was Wilfred geen paardenlul, hij is gewoon verschrikkelijk goed'

18 jan 2024, 09:24

Hans Kraay jr. vertelt in een uitgebreid interview op de website van Voetbal International over zijn werk als analist bij ESPN. Ook blikt hij terug op zijn tijd aan tafel bij Veronica Inside.

"Ik heb met heel veel plezier bij Wilfred, René en Johan gezeten," aldus Hansie Hansie. "Het is nu anderhalf jaar geleden dat ze een andere weg zijn ingeslagen zonder Jan Boskamp en mij. Dat heeft voor mij heel andere deuren geopend. Mensen zien nu iets meer de serieuze kant van mij bij ESPN."

"Dat voelt goed. Ik noem bijvoorbeeld niemand meer een paardenlul," legt hij uit. "En eigenlijk was Wilfred dat ook helemaal niet, hoor, hij is gewoon verschrikkelijk goed. Hij wilde in de uitzending een grappige René en het liefst wat wrijving tussen mij en Johan hebben. Als dat allebei niet lukte, had hij nog één noodgreep: vlak voor de reclame Hansie pesten. En dan riep ik weleens dat hij een paardenlul was."

"Maar ik heb geen seconde spijt gehad van zeventien jaar VI," vervolgt Hans. "René en Wilfred hebben een paar keer gezegd dat ze het heel jammer vonden dat ik niet meer aanschoof. Ze hebben me regelmatig erover gebeld. Zie het als een huwelijk van zeventien jaar. Als je zo lang met dezelfde vrouw bent, deel je heel veel mooie dingen. En het is toch helemaal goed zo nu?"

"Vandaag Inside loopt goed en ik vind mijn werk bij ESPN fantastisch. En de uitstapjes als serieuze voetbalgast bij bijvoorbeeld Humberto, Beau en Jinek bevallen mij wel. Heerlijk om over voetbal te praten en me soms ook lekker tegen andere dingen aan te bemoeien. Toen kon ik opeens bij Humberto Pieter Omtzigt uit het niets een kritische vraag stellen. Die zijn geen directe vragen van voetbaljongens gewend," besluit Hans met een lach.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.