Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr.: 'Dat is op dit moment de rijkste analist van Nederland'

Hans Kraay jr.: 'Dat is op dit moment de rijkste analist van Nederland'

10 dec 2021, 11:50

Hans Kraay jr. vertelde afgelopen maandagavond in de uitzending van Veronica Inside dat hij net zoals groot liefhebber Chris Woerts, ook in de bitcoins zit. Verder zei Hansie Hansie dat hij denkt te weten welke analist op dit moment de rijkste van Nederland is.

Op de vraag van René of Hans bitcoins heeft reageerde hij enthousiast: 'Ja! Nou, Mario Been heeft heel veel bitcoins. Die heeft veel. Mario heeft ook op tijd weggedaan, dat is de rijkste analist van Nederland op dit moment!'

'Bitcoin is natuurlijk al meer dan tien jaar op de markt en die stijging is nog steeds daar. Het is gewoon een feit, de crypto is het nieuwe geld voor de toekomst', zei Chris Woerts in oktober nog over de bitcoin in Veronica Inside. Deze maand daalde de digitale munt, maar afgelopen dinsdag won de bitcoin weer aan waarde.

Rond 15.30 uur was de belangrijkste digitale munt de afgelopen 24 uur zo'n 6 procent gestegen. Daarmee was een bitcoin weer meer dan 51.000 dollar waard (ruim 45.000 euro). 's Werelds bekendste cryptomunt kelderde zaterdag nog met 17 procent naar zo'n 47.200 dollar.

De bitcoin tikte in november nog een recordniveau aan van zo'n 69.000 dollar, maar na de ontdekking van Omikron ging de waarde hard omlaag. Vanwege de onzekerheid over de nieuwe virusvariant verkochten beleggers meer risicovolle investeringen zoals digitale munten en werden zogenoemde veilige havens opgezocht, zoals obligaties, bepaalde munteenheden als de Japanse yen en de dollar en ook goud. Dat zijn beleggingscategorieën die redelijk waardevast zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.