Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr: ‘Dat ik daar niet heb gespeeld, is een smetje op mijn carrière’

Hans Kraay jr: ‘Dat ik daar niet heb gespeeld, is een smetje op mijn carrière’

3 feb 2021, 13:49

Hans Kraay jr. was in zijn tijd als speler graag uitgekomen voor ADO Den Haag. De analist kwam in zijn spelersloopbaan uit voor maar liefst 15 ploegen, maar speelde nooit in het groen-geel. ‘Een smetje op mijn carrière’, aldus Hans in Veronica Magazine 6.

Hans vond het als speler heerlijk om uitgefloten te worden, en reisde daarom altijd met veel plezier af naar Den Haag. ‘Ik kwam daar het veld op en dan maakte die harde kern kraaien-geluiden. Gingen ze ook met hun armen fladderen. Deed ik hetzelfde op het veld. Voelde het alsof ik een beetje een band had met ze.’

Het ging er vaak vriendschappelijk aan toe, tot Hans z’n eerste overtreding maakte. ‘Meestal pakte ik hun favoriete speler meteen even mee. Dan begonnen de liedjes. ‘We willen Kraay in een rolstoel, Kraay in een rolstoel, Kraay in een róóóólstoel, ja ja ja, Kraay in een rolstoel. Daar was ik dan best trots op.’

Ondanks de heftige teksten, genoot Hans van het ADO Den Haag-publiek. ‘Het was geen heel charmant liedje maar ik kreeg er in elk geval adrenaline van. Ik vind het zelfs jammer dat ik nooit voor Den Haag heb gespeeld. Dat is echt een smetje op mijn carrière.’

Het complete interview met Hans Kraay jr. is te lezen in Veronica Magazine nummer 6. Het tijdschrift ligt vanaf vandaag in de winkel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.