Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. blikt terug: ‘Wat ben ik een ongelofelijke lul geweest’

Hans Kraay jr. blikt terug: ‘Wat ben ik een ongelofelijke lul geweest’

30 mrt 2021, 12:11

In de serie ‘De Dood, God en het Hiernamaals’ praat Salaheddine met een bekende Nederlander over de dood en het leven na de dood. Vorige week was Hans Kraay jr. te gast, die openhartig en met een gezonde dosis humor vooruitblikt op het moment dat hij er niet meer is.

‘Ik ben een stukje ouder dan mijn vrouw, en heb wel tegen haar gezegd: als ik er niet meer ben, ik houd je in de gaten!’, legt Hans lachend uit.

Hans (61) is van plan om zijn vrouw Sofie (36) van bovenaf in de gaten te houden, mocht hij er niet meer zijn. ‘Ik heb tegen Sofie gezegd: als ik er niet meer ben, laat ik er niet achterkomen dat er ooit een keer een andere man in huis is, want ik kom echt terug!’, vertelt Hans lachend.

Womanizer Hans heeft, voor hij een relatie kreeg met Sofie, niet stilgezeten, zo maakt hij ook duidelijk aan Salaheddine. ‘Ik heb alles in het leven verkeerd gedaan met vrouwen, wat ik verkeerd kon doen, en dat heeft héél veel alimentatie gekost. Het was allemaal mijn schuld, niet 60/40 procent, nee 100 tegen 0 procent: allemaal mijn schuld’, geeft Hans toe. ’Ik ben een ongelofelijke lul geweest maar ik heb er ook wel ongelofelijk van genoten!’

Kijk hieronder het openhartige gesprek tussen Hans Kraay jr. en Salaheddine terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.