Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. begrijpt niets van keuze Van Gaal voor Ajacieden: 'Malacia had moeten spelen'

Hans Kraay jr. begrijpt niets van keuze Van Gaal voor Ajacieden: 'Malacia had moeten spelen'

25 sep 2022, 20:30

Hans Kraay jr. heeft met verbazing gekeken naar de basisopstelling van Oranje tegen België. Bondscoach Louis van Gaal kiest in de Derby der Lage Landen onder meer voor Ajacieden Remko Pasveer en Daley Blind.

Dat is volgens Hans geen logische keuze. "Het is zijn laatste oefenwedstrijd voor Senegal. Hij wilde kijken hoe Pasveer zich in de groep zou opstellen en hij heeft hem zien keepen. We hoeven vanavond niet te gaan kijken of hij kan keepen, want dat weten we al", aldus de verslaggever bij ESPN. In plaats van de Ajacied zou hij liever Jasper Cillessen onder de lat zien. "Hij is nota bene bij NEC gaan keepen met oog op het WK."

Ook de keuze voor Blind zorgt voor vraagtekens bij Hans. "Malacia had je moeten laten spelen. Je weet toch al wat Blind kan? Je kent zijn sterktes en zwaktes al, dus hij heeft niks meer te laten zien. Malacia doet het fantastisch bij Manchester United en hij had gewoon moeten spelen. Hij gaat op het WK voor Blind kiezen, maar dan stel je nu toch gewoon Malacia op?"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.