Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr.: 'Als Gakpo en Sangaré blijven, is PSV wat mij betreft titelfavoriet'

Hans Kraay jr.: 'Als Gakpo en Sangaré blijven, is PSV wat mij betreft titelfavoriet'

4 juli 2022, 21:24

Mochten Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré bij PSV blijven, dan zijn de Eindhovenaren volgens Hans Kraay jr. de titelfavoriet voor komend seizoen. Dat vertelde Hans bij Voetbalpraat van ESPN.

Ook Freek Jansen van Voetbal International ziet Ajax, dat de afgelopen jaren kampioen van Nederland werd, niet als de gedoodverfde titelfavoriet: 'Vorig jaar had iedereen Ajax op één, maar ik denk nu dat het meer richting 50/50 gaat.

Sjoerd Mossou van het Algemeen Dagblad voegt toe: 'Het is ook het goeie moment voor PSV. Ajax is toch een club in transitie, met een nieuwe trainer, een nieuwe technische leiding en een heleboel nieuwe spelers. Het is niet meer het lijntje van Ten Hag dat wordt voortgezet, dat moeten we allemaal nog maar zien.'

'PSV herkent dat natuurlijk ook, en daarom is het superinteressant om te zien dat zij heel nadrukkelijk proberen te investeren,' vervolgt Mossou. 'Omdat zij voelen: dit wordt een jaar waarin het kan, en dan gaat het niet alleen om de titel, maar ook om het aanhaken bij de Champions League. En als dat nog drie jaar blijft duren, dan wordt het definitief afhaken.'

PSV legde in de zomerse transferperiode al zes spelers vast: Walter Benítez, Boy Waterman, Xavi Simons, Ki-Jana Hoever, Luuk de Jong en Guus Til.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.