Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Klok reageert op Johan Derksen: 'Rare goochelaar?'

Hans Klok reageert op Johan Derksen: 'Rare goochelaar?'

18 aug 2023, 10:39

Illusionist Hans Klok heeft via Instagram gereageerd op uitspraken die Johan Derksen woensdagavond over hem deed in Vandaag Inside.

Johan reageerde woensdag op het nieuws dat twee buurtbewoners op Texel hebben geklaagd over de vroege komst van Hans Klok naar het eiland. Klok reist door Nederland met zijn show in een circustent, en vanaf vrijdag is hij te zien op Texel. De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor het opbouwen van de tent waar de voorstelling is en een aantal extra tenten waar de performers en hun families verblijven op het terrein bij het plaatsje Den Burg. Twee buurtbewoners klaagden echter dat de tenten waar de performers en crew verblijven al een paar dagen voor aanvang van de shows werden opgebouwd. Dit zou volgens de twee bewoners overlast veroorzaken.

Johan zei daarover: "Ieder dorp en iedere stad heeft een Johan Vollenbroek. En ze hebben ook een Vollenbroek op Texel. Dat zijn mensen die wat juridisch onderlegd zijn, een beetje notoire dwarsliggers. En dan komt Klok, die rare goochelaar, met een circustent naar Texel. Hij krijgt daar een vergunning voor, maar er is weer een meneer pissig over... Zo'n tent opzetten is een heidens karwei, dus ze zijn vanuit Amsterdam daarheen gereden, maar dat was een dag te vroeg. En die gozer dient een klacht in bij de politie, en de politie moest zeggen: Die meneer staat in z'n recht, en ze mochten de tent niet opzetten."

"Dan denk ik: dat Texel vreet van recreatie, al die mensen op die campings vinden het heerlijk dat die Klok komt," vervolgde Johan. 'Misschien laat hij die man wel verdwijnen! Dat zou helemaal mooi zijn! Dat soort gekken hebben zoveel macht in dit land. Als je op Texel gaat wonen, weet je toch dat Texel leeft van recreatie? En in deze tijd van het jaar heb je heel veel vakantiegangers."

Hans Klok reageert via Instagram op Johan, die hem "rare goochelaar" noemde: "Rare goochelaar? 😂😂😂 Laat Johan maar eens langs komen als assistent voor een leuke verdwijntruc!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.