Terug

Volg Vandaag Inside

Hans heeft nieuws over Ten Hag: ‘Dat gaat hij absoluut niet doen’

Hans heeft nieuws over Ten Hag: ‘Dat gaat hij absoluut niet doen’

7 dec 2021, 11:17

Erik ten Hag staat er goed op bij verschillende Europese topclubs. De trainer van Ajax werd al in verband gebracht met een overstap naar Manchester United en Tottenham Hotspur, en zou volgens buitenlandse media bij nog veel meer clubs op het lijstje staan. Hans Kraay jr, die een goede band heeft met de 51-jarige Tukker, weet dat Ten Hag op één aanbieding in ieder geval niet zal ingaan. 

‘Hij gaat in ieder geval niet naar RB Leipzig, dat weet ik 300 procent zeker’, zegt Hans maandag aan tafel bij Veronica Inside, waar de toekomst van Ten Hag wordt besproken. De Duitse club is op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Jesse Marsch. ‘Ten Hag wordt genoemd maar hij gaat dat absoluut niet doen’, weet de analist.

Hans verwacht dat Manchester United een grotere kans heeft op de komst van Ten Hag. De Engelse grootmacht stelde onlangs Ralf Rangnick aan op interim-basis, maar zoekt nog een geschikte trainer om het in de zomer van hem over te nemen. ‘Ten Hag maakt het seizoen af bij Ajax, maar hij zou gek zijn als Manchester United interesse in hem zou hebben, dat je dan niet een keer gaat luisteren.’

Ten Hag is sinds begin 2018 trainer van Ajax. Hij leidde zijn ploeg tweemaal naar de landstitel en winst van de KNVB-beker. Ajax stond in het voorjaar van 2020 ook bovenaan toen de competitie voortijdig vanwege corona werd afgebroken. Onder leiding van de in Haaksbergen geboren oefenmeester bereikte Ajax in 2019 de halve finales van de Champions League. Na twee mislukte pogingen overwintert de formatie uit de hoofdstad dit seizoen opnieuw tussen de Europese elite, met dank aan vijf groepsduels zonder puntenverlies. Ten Hag verlengde eerder dit jaar zijn contract tot medio 2023.

Wat zou een goede club zijn voor Erik ten Hag?
3:15
Wat zou een goede club zijn voor Erik ten Hag?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.