Terug

Volg Vandaag Inside

Hans haalt keihard uit: 'Wat een nagemaakte hondenkop is dat, zeg’

Hans haalt keihard uit: 'Wat een nagemaakte hondenkop is dat, zeg’

31 okt 2021, 12:25

In het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie werd zondagmorgen het ontslag van Ronald Koeman bij FC Barcelona besproken. Hans Kraay jr. haalde daarbij keihard uit naar FC Barcelona-president Joan Laporta: 'Wat een nagemaakte hondenkop is dat, zeg.'

In het programma werden beelden getoond van Laporta op de persconferentie na het ontslag van Ronald Koeman. Daar kreeg de president de vraag of hij Koeman niet eerder had moeten ontslaan: 'Dat is discutabel. Misschien wel ja... Er waren meerdere oorzaken waarom we Koeman hebben ontslagen. Nu er wat tijd overheen is gegaan, is het ook makkelijker om het te analyseren. Maar achteraf is het makkelijk praten. Misschien had ik de beslissing om Koeman te ontslaan wel eerder moeten maken. Maar hij verdiende het vertrouwen wat we hem gaven en er waren ook veel spelers geblesseerd. De terugkeer van die spelers motiveerden de trainer en de spelers.'

Hans reageerde: 'Als je hem één vraag stelt moet je drie snipperdagen nemen om op zijn antwoord te wachten, niet? Deze man dat is een... Hoe moet je dat uitleggen? het is een eigenpijper, een eigenheimer.' Hans komt al jaren op hetzelfde vakantieadres als Laporta: 'Mijn vrouw en ik hebben één jaar overslagen door corona. Hij woont daar in S'Agaró. Dan komt hij om klokslag elf uur aan met zijn blinde moeder. Iedereen kent hem, dan gaat hij met zijn blinde moeder zwemmen. Het is een hele charmante man die, als het over voetbal gaat, alleen maar laat voelen dat hij terug wilde. Nou, hij is terug, en charmant hoor, chique, hoe hij het doet', concludeerde de analist cynisch.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.