Terug

Volg Vandaag Inside

Hans geniet van PSV-talent: 'Wat een geweldenaar wordt dit, zeg!'

Hans geniet van PSV-talent: 'Wat een geweldenaar wordt dit, zeg!'

5 aug 2021, 11:10

Hans Kraay Jr. ziet in Isaac Babadi 'de nieuwe Ihattaren' bij PSV. Hans is bij ESPN lovend over het zestienjarige talent van de Eindhovenaren.

'Die heb ik nu twee keer zien spelen: Isaac Babadi, zestien jaar..', vertelt Hans in Voetbalpraat. Babadi tekende in april zijn eerste profcontract en speelde met een jeugdelftal van PSV onlangs in de Future of Football Cup, een toernooi waarin werd geëxperimenteerd met nieuwe spelregels.

Hansie Hansie is lyrisch over het grote talent van PSV en ziet een mooie toekomst voor hem tegemoet. 'Wat een geweldenaar wordt dit, zeg!', gaat Hans verder. 'Dat wordt de nieuwe Ihattaren, maar dan nog sneller. Isaac Babadi, zestien jaar!'

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.