Terug

Volg Vandaag Inside

Hans geniet van Oranje: 'Hij lijkt op Romário en Ronaldo'

Hans geniet van Oranje: 'Hij lijkt op Romário en Ronaldo'

6 sep 2021, 10:16

Hans Kraay jr. heeft genoten van Memphis Depay tijdens het WK-kwalificatieduel met Montenegro. De aanvaller van FC Barcelona was afgelopen zaterdag met twee doelpunten belangrijk voor het elftal van bondscoach Louis van Gaal.

Hansie Hansie zag dat Memphis een deel van de wedstrijd niet altijd in de spits stond, maar benadrukt bij ESPN waarom juist daar zijn kracht ligt. 'Natuurlijk kunnen mensen wel eens boos op hem zijn, dat-ie daar slecht is...Maar in de laatste elf kwalificatieduels heeft hij tien doelpunten gemaakt. Dat zijn niet zomaar goals. Het is gewoon een kanonskogel. Ik denk dat hij hem heel bewust net een beetje met zijn buitenkant raakt', doelt Hans op de penalty van Memphis.

Hans en ESPN-analist Arnold Bruggink hebben het vaker over het schot van Memphis gehad. 'Romário en Ronaldo hebben een hele korte uithaal. En dit is ook een hele korte uithaal. Normale spitsen hebben eerst een 'achterzwaai', maar het is bij hem echt 'tik'. Hij heeft toch wel hele mooie dingen', aldus Hans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.