Terug

Volg Vandaag Inside

Hans begrijpt niets van Feyenoord-transfer: 'Dat is spelen met vuur'

Hans begrijpt niets van Feyenoord-transfer: 'Dat is spelen met vuur'

6 aug 2021, 11:55

Hans Kraay Jr. stelt dat Feyenoord beter het geld dat ze aan Fransesco Antonucci hebben uitgegeven in Joey Veerman hadden moeten investeren. De Rotterdammers doen er momenteel alles aan om de middenvelder van sc Heerenveen te halen, alleen is er te weinig geld om te kunnen besteden.

'Als je als Feyenoord zo weinig geld hebt, dan is het toch best een groot risico om voor Antonucci, die al bij Ajax, Monaco en Anderlecht heeft gezeten, gewoon twee miljoen uit te geven en dan een jaar uit te lenen aan Volendam? Dat is spelen met vuur. Bij Feyenoord is één miljoen euro al verschrikkelijk veel geld', vraagt Hans zich af bij Voetbalpraat op ESPN.

Chris Woerts liet eerder weten dat sc Heerenveen ruim tien miljoen euro zou willen ontvangen voor Veerman. De Rotterdammers hebben eerder ook een ruildeal proberen te sluiten met de Friezen. 'Feyenoord wilde de afgelopen dagen om de grote vraagprijs te drukken, wat spelers geven. Toen heeft Heerenveen gezegd: we hoeven geen één speler van jullie. Dus dan blijft het negen of tien miljoen euro', aldus Hans.

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.