Terug

Volg Vandaag Inside

Hannover bouwt op trainer Breitenreiter

Hannover bouwt op trainer Breitenreiter

11 aug 2018, 19:18

HANNOVER (ANP) - Hannover 96 heeft het volste vertrouwen in trainer André Breitenreiter. Twee weken voor de start van het nieuwe seizoen in de Bundesliga werd het contract van Breitenreiter tussentijds met twee jaar verlengd, tot medio 2021. ,,We willen ons verder ontwikkelen in de Bundesliga en een van de belangrijkste bouwstenen daarvoor is natuurlijk de trainer'', verklaarde clubbaas Martin Kind.

Breitenreiter werd in maart 2017 aangesteld als hoofdtrainer van Hannover, bijna een jaar nadat hij via de achterdeur was vertrokken bij Schalke 04. De oud-prof van onder meer Hamburger SV en VfL Wolfsburg wist Hannover direct naar de Bundesliga te loodsen. Daarin eindigde zijn ploeg afgelopen seizoen op de dertiende plaats. Hannover begint het nieuwe voetbaljaar in de Duitse competitie op 25 augustus tegen Werder Bremen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.