Terug

Volg Vandaag Inside

Hancko reageert op Sneijder: ‘Er is nog nooit een elftal kampioen geworden in november’

29 nov 2023, 16:20

Wesley Sneijder zei maandavond in Veronica Offside dat PSV alvast gefeliciteerd kan worden met landstitel. Een uitspraak waar Feyenoord-verdediger Dávid Hancko zich absoluut niet in kan vinden.

"PSV is niet te stoppen. Bij deze mogen we ze feliciteren. PSV gaat niet zo snel wedstrijden verliezen. Zondag moeten ze tegen Feyenoord, maar als ik hen zie spelen denk ik niet: dat loopt allemaal gesmeerd. Santiago Giménez schoot er dan wel drie in, maar PSV geeft gewoon vrij weinig weg", besluit Wesley.

Hancko is het absoluut niet met Wesley eens en heeft de landstitel nog altijd voor ogen: "We zullen zien. Ze doen het fantastisch in de eredivisie, wonnen gewoon alle wedstrijden. Dat is knap. Maar volgens mij is er nog nooit een elftal kampioen geworden in november. We gaan er zondag voor", aldus de verdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Bekijk de volledige reactie van Wesley Sneijder over PSV in Veronica Offside bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.