Terug

Volg Vandaag Inside

Hancko en Geertruida bezorgen Feyenoord winst in stadsderby met Sparta

Hancko en Geertruida bezorgen Feyenoord winst in stadsderby met Sparta

11 feb 2024, 21:58

Feyenoord heeft de stadsderby met Sparta Rotterdam gewonnen. De regerend kampioen zegevierde met 2-0, door doelpunten van de verdedigers Dávid Hancko en Lutsharel Geertruida na rust.

Feyenoord blijft de nummer 2 van de Eredivisie, met een achterstand van 10 punten op koploper PSV en een voorsprong van 5 punten op FC Twente.

Trainer Arne Slot kon in De Kuip geen beroep doen op de geblesseerden Santiago Giménez, Justin Bijlow, Gernot Trauner, Quinten Timber en Thomas van den Belt.

Mogelijk zijn Giménez (lichte kuitblessure) en Timber (hersenschudding) op tijd fit voor het thuisduel van komende donderdag met AS Roma in de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.