Terug

Volg Vandaag Inside

'Hamilton wilde teamgenoot Verstappen worden bij Red Bull'

'Hamilton wilde teamgenoot Verstappen worden bij Red Bull'

23 nov 2023, 11:01

Lewis Hamilton verlengde eind augustus zijn contract bij Mercedes, maar polste voordat hij tekende eerst bij Red Bull of zij interesse in hem hadden als teamgenoot van Max Verstappen, vertelt teambaas Christian Horner in een interview met Daily Mail.

“We hebben door de jaren heen verschillende gesprekken gehad over een eventuele komst van Lewis naar Red Bull. Zijn entourage heeft al een paar keer contact opgenomen, waaronder ook eerder dit jaar, waarbij we werden gepolst of er interesse was”, begint de teambaas van Red Bull.

Ondanks de interesse vanuit Hamilton zag Horner het niet zitten om van de Britse coureur en Verstappen teamgenoten te maken. “Ik zie Max en Lewis niet samen trainen. De dynamiek zou niet kloppen. Wij zijn blij met wat we hebben.”

Volgens Horner heeft Hamilton daarnaast ook gesproken met John Elkann, de eigenaar van Ferrari. “In mijn ogen waren het serieuze gesprekken. Dat was in mei, rondom de GP van Monaco.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.