Terug

Volg Vandaag Inside

Hamilton waarschuwt koploper Verstappen: 'Er kan nog heel veel misgaan'

Hamilton waarschuwt koploper Verstappen: 'Er kan nog heel veel misgaan'

25 juli 2022, 13:16

Lewis Hamilton eindigde zondagmiddag als tweede achter een machtige Max Verstappen tijdens de GP van Frankrijk. Hamilton sprak na afloop tegenover verschillende media over de ruime voorsprong van de Nederlander in het kampioenschap.

"Het gat dat Max heeft, is duidelijk erg groot, dus dat lijkt op dit moment al bijna op een gelopen race", vertelt Hamilton, die Verstappen wel waarschuwt dat er nog veel mis kan gaan op weg naar zijn tweede wereldtitel. "Maar er kan nog steeds heel veel misgaan met wat komen gaat, dus ik zal hem willen adviseren om gewoon door te gaan met pushen."

Daar waar Hamilton vorig jaar nog de grote uitdager van Verstappen was, heeft hij dit jaar slechts een bijrol in de strijd om de wereldtitel. De Brit scoorde vooralsnog 127 punten en staat daarmee al 106 punten achter op koploper Verstappen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.