Terug

Volg Vandaag Inside

Hamilton ontkent gesprekken met Red Bull Racing: 'Horner zit gewoon te stoken'

Hamilton ontkent gesprekken met Red Bull Racing: 'Horner zit gewoon te stoken'

23 nov 2023, 16:53

Zevenvoudig wereldkampioen in de Formule 1, Lewis Hamilton, beschuldigt Red Bull-baas Christian Horner van stoken. De teambaas van Max Verstappen heeft volgens de Britse krant Daily Mail gezegd dat een niet nader genoemde vertegenwoordiger van Hamilton bij Red Bull heeft geïnformeerd naar het stoeltje naast Verstappen.

"We hebben door de jaren heen meerdere gesprekken gehad over de komst van Lewis", zei Horner. "Ze hebben enkele keren contact gezocht. Het meest recent is eerder in het jaar geïnformeerd of er interesse zou zijn."

Hamilton, die in augustus zijn contractverlenging tot eind 2025 bij Mercedes bekendmaakte, zei vooraf aan de Grote Prijs van Abu Dhabi dat hij geen idee heeft waar Horner over spreekt. "Ik weet dat het van Christian komt. Ik snap niet helemaal waar hij het over heeft, omdat zo ver ik weet niemand van mijn team met hem heeft gesproken. Ik heb al enkele jaren niet met hem gesproken. Dus ik denk dat hij gewoon zit te stoken."

Horner zei in de Daily Mail ook dat Hamilton gesprekken met Ferrari-baas John Elkann heeft gehad. De Britse winnaar van 103 grands prix heeft altijd ontkend met Ferrari te hebben overlegd. De Britse F1-coureur heeft gezegd dat hij zichzelf tot het einde van zijn carrière bij Mercedes ziet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.