Terug

Volg Vandaag Inside

Hamilton maakt einde aan lange stilte en gaat door in Formule 1

Hamilton maakt einde aan lange stilte en gaat door in Formule 1

18 feb 2022, 10:25

Lewis Hamilton heeft bij de presentatie van de nieuwe auto van Mercedes bevestigd dat hij doorgaat in de Formule 1. De 37-jarige Britse coureur liet na de slotrace van vorig seizoen in Abu Dhabi, waarin hij de wereldtitel verloor aan Max Verstappen, ruim twee maanden niets van zich horen. Daardoor ontstonden twijfels of de zevenvoudig wereldkampioen wel zou doorgaan in de koningsklasse.

De Brit doorbrak vrijdag eindelijk zijn stilzwijgen bij de presentatie van de W13, de nieuwe bolide van Mercedes. "Ik heb nooit gezegd dat ik stop, ik hou van wat ik doe. Maar het was een moeilijke periode", aldus Hamilton. "Ik moest een stapje terugdoen en heb toen een geweldige tijd gehad met mijn familie. Op een bepaald moment heb ik toen besloten dat ik komend seizoen weer ga aanvallen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.