Terug

Volg Vandaag Inside

'Hamilton gewoon aanwezig bij presentatie van nieuwe F1-auto'

'Hamilton gewoon aanwezig bij presentatie van nieuwe F1-auto'

2 feb 2022, 11:55

Het Duitse RTL weet het zeker: Lewis Hamilton rijdt aankomend seizoen 'gewoon' in de Formule 1. De Brit heeft na zijn verloren wereldtitel nog niets van zich laten horen. Toch hoeven de Hamilton-fans zich volgens RTL geen zorgen te maken.

Volgens het Duitse medium is Hamilton namelijk gewoon aanwezig bij de presentatie van de nieuwe F1-auto's op 18 februari. De radiostilte van de zevenvoudig wereldkampioen zou niets te maken hebben met een eventueel pensioen, maar met het afdwingen van wijzigingen bij de FIA. De Brit is nog altijd erg boos over de situatie rond de laatste race in Abu Dhabi. De FIA presenteert begin maart het onderzoeksrapport over de slotfase van de laatste Grand Prix van vorig jaar. Onder meer wedstrijdleider Michael Masi is nog niet zeker van zijn plek aankomend seizoen.

Waar de Britse racelegende nog niets van zich heeft laten horen, heeft Mercedes-teambaas Toto Wolff dat wel. De Oostenrijker baalt nog altijd van het verlies van vorig seizoen, maar wil zich vooral focussen op 2022. Ook wil Wolff geen publieke ruzies meer met Red Bull-teambaas Christian Horner.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.