Terug

Volg Vandaag Inside

Hamilton deelt sneer uit aan Alonso na spraakmakend interview

Hamilton deelt sneer uit aan Alonso na spraakmakend interview

30 okt 2022, 13:05

Lewis Hamilton heeft via Twitter gereageerd op een interview van Fernando Alonso met De Telegraaf.

De Spanjaard vertelde tegenover de Nederlandse krant dat hij veel respect heeft voor de Brit, maar dat hij wel anders kijkt naar de zeven wereldtitels van Hamilton. Volgens Alonso hoefde de Mercedes-coureur alleen met zijn teamgenoten af te rekenen. "Dan vind ik dat een kampioenschap minder waarde heeft dan wanneer je minder titels hebt, maar wel tegen andere coureurs met gelijkwaardig of zelfs beter materiaal hebt moeten strijden", doelend op zijn eigen titels.

Alonso nam op Twitter zijn eigen woorden enigszins terug, na flink wat ophef. "Alsjeblieft, alle titels zijn geweldig, welverdiend en inspirerend. Onvergelijkbaar met elkaar en laten we genieten van kampioenen en legendes van onze huidige tijd.

Maar ook Hamilton heeft zondagnacht gereageerd op de uitspraken van zijn collega. De 37-jarige Brit plaatst een foto uit 2007 op Twitter, waarin Hamilton samen met Alonso op het podium in Amerika staat. Klein detail: Hamilton staat op de foto duidelijk boven Alonso op het podium.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.