Terug

Volg Vandaag Inside

Halloweenkostuum mislukt volledig: vrouw krijgt griezelige plaktattoo niet van gezicht

Halloweenkostuum mislukt volledig: vrouw krijgt griezelige plaktattoo niet van gezicht

4 nov 2022, 00:00

Een Halloweenkostuum van een 46-jarige Britse vrouw is volledig mislukt. De vrouw, genaamd Elizabeth Rose, kreeg een griezelige plaktattoo met enge tanden en littekens niet meer van haar gezicht.

"Plak een valse tattoo op je gezicht en doe mee met Halloween. Leuk allemaal", zegt de Britse vrouw in een filmpje op TikTok. "Mijn kleindochter van zeven jaar heeft er ook één gekregen. Plots belt mijn dochter met de vraag hoe dat spul er weer af moet. Kan niet zo moeilijk zijn, toch?"

Op beeld is te zien hoe ze probeert haar gezicht af te vegen met een wattenstaafje, wat duidelijk niet blijkt te werken. "En ik heb verdorie vergaderingen morgen", vertelt ze verder.

Elizabeth ontving talloze tips na haar video, die inmiddels meer dan een miljoen keer is bekeken. Uiteindelijk kreeg ze de plaktattoo in kleine stappen van haar gezicht met verpakkingstape. "Wie had dat gedacht? Dankzij mij weten jullie nu allemaal hoe dit probleem verholpen moet worden. Graag gedaan, maar mijn fles wodka heb ik nu wel verdiend", aldus de Britse vrouw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.