Terug

Volg Vandaag Inside

'Haller wordt met topsalaris een van de grootverdieners van Dortmund'

'Haller wordt met topsalaris een van de grootverdieners van Dortmund'

22 juni 2022, 15:36

De transfer van Sébastien Haller naar Borussia Dortmund is zo goed als rond. Ajax en Dortmund hebben een akkoord bereikt over een transfersom van 31 miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot 35 miljoen euro. Haller zelf gaat naar verluidt behoren tot de grootverdieners bij Borussia Dortmund.

Sky Deutschland en Sport1 melden dat de Ivoriaanse spits acht miljoen euro per jaar gaat verdienen bij de Duitse topclub. Daarmee zou hij onder grootverdieners Mats Hummels en Marco Reus zitten, die tien en elf miljoen euro per jaar verdienen. Bild meldt zelfs dat Haller elf miljoen euro gaat verdienen, maar die berichten worden door andere media niet bevestigd.

Haller neemt bij Dortmund de plek in van de naar Manchester City vertrokken Erling Haaland. De 28-jarige international van Ivoorkust ondergaat donderdag de medische keuring en ondertekent dan een contract voor vier jaar bij de Duitse nummer 2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.