Terug

Volg Vandaag Inside

Haller reageert op Europa League-blunder: 'Iedereen kan een fout maken'

Haller reageert op Europa League-blunder: 'Iedereen kan een fout maken'

6 feb 2021, 14:06

Sébastien Haller heeft voor het eerst gereageerd op de blunder die Ajax maakte door de spits niet in te schrijven voor de Europa League. In een uitgebreid interview in De Telegraaf vertelt Haller zijn kant van het verhaal.

‘Ik was natuurlijk erg verrast en boos toen ik wist dat het niet mogelijk zou zijn om mijn teamgenoten te helpen in de hele Europese competitie en niet alleen tegen Lille’ zo begint de Franse spits.

‘Iedereen kan een fout maken en vandaag betaal ik de prijs. Maar dit is het leven en we kunnen er niets aan doen, behalve vooruitgaan. Ik ben helemaal niet rancuneus en ik voel me zelfs een beetje slecht voor die de fout maakte.’

Donderdag werd bekend dat Ajax vergeten was om Haller aan te melden voor de Europa League. Vrijdag liet de club weten dat André Onana voor een jaar geschorst is vanwege een positief afgelegde dopingtest. Al met al een horrorweek voor de Ajacieden. Een winstpartij op FC Utrecht zondag lijkt het enige remedie.

Ten Hag reageert op Haller-blunder: 'Never a dull moment in Amsterdam'

Ten Hag reageert op Haller-blunder: 'Never a dull moment in A...
1:33
Ten Hag reageert op Haller-blunder: 'Never a dull moment in A...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.