Terug

Volg Vandaag Inside

Haller ontbreekt op spelerslijst Ajax voor Europa League

Haller ontbreekt op spelerslijst Ajax voor Europa League

3 feb 2021, 20:25

Sébastien Haller ontbreekt op de spelerslijst van Ajax voor de Europa League. Mogelijk is hij daardoor niet inzetbaar in Europa voor de Amsterdammers. Een woordvoerder van Ajax bevestigt aan NU.nl dat de spits niet op de lijst staat.

'Het klopt inderdaad dat Haller niet op de spelerslijst van de Europa League staat. We zijn met de KNVB en de UEFA aan het uitzoeken waar het mis is gegaan,' laat de woordvoerder van Ajax weten. De Amsterdammers verwachten donderdag een antwoord van de UEFA.

De Franse spits leek gewoon inzetbaar voor de komende duels met Lille in de zestiende finale, want hij is dit seizoen nog niet Europees in actie gekomen. Nu blijkt echter dat zijn naam niet op de lijst van de UEFA staat. Mocht de fout bij Ajax liggen, dan kan de Franse spits in de tweede seizoenshelft niet uitkomen voor de Amsterdammers in Europa, schrijft NU.nl. Ajax neemt het op 18 en 25 februari in de 1/16e finales op tegen Lille.

Haller werd in de winterse transferperiode voor 22,5 miljoen euro overgenomen van West Ham United. Oussama Idrissi, die gehuurd wordt van Sevilla, is door Ajax wel ingeschreven, valt te lezen op de website van de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.