Terug

Volg Vandaag Inside

Haller niet blij met Telegraaf-stelling: 'Dit toont het disrespect voor Afrika'

Haller niet blij met Telegraaf-stelling: 'Dit toont het disrespect voor Afrika'

29 dec 2021, 17:01

Sébastien Haller reist binnenkort af naar Kameroen voor de Afrika Cup met zijn land Ivoorkust. Door het toernooi, dat duurt vanaf 9 januari tot 6 februari, mist de Ajacied belangrijke wedstrijden van Ajax. In gesprek met De Telegraaf reageert hij op zijn keuze voor Ivoorkust.

Haller wordt gevraagd of hij niet stiekem liever in Nederland was gebleven. De Ajax-aanvaller stelt deze vraag echter niet op prijs. 'Deze stelling toont het disrespect voor Afrika. Zou dit ooit zijn voorgelegd aan een Europese speler richting een EK?'.

De verontwaardigde Haller vervolgt: 'Dit toernooi zou eigenlijk ook in de zomer worden gehouden, maar werd vanwege corona uitgesteld. Natuurlijk ga ik naar de Afrika Cup om Ivoorkust te vertegenwoordigen. Dat is de hoogste eer.'

Of hij baalt van het dilemma? 'Uiteraard had ik tussendoor het vliegtuig willen pakken om ook tegen FC Utrecht en PSV te kunnen spelen, maar dat is nu eenmaal onmogelijk. Deze situatie is heel frustrerend. Ik vind het verschrikkelijk om tussen mijn land en club te moeten kiezen. Dat is echt shit', besluit Haller.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.