Terug

Volg Vandaag Inside

Haller looft PSV'er: 'Eén van de beste middenvelders van de Eredivisie'

Haller looft PSV'er: 'Eén van de beste middenvelders van de Eredivisie'

23 okt 2021, 23:49

Zondagmiddag staat dé topper van de Eredivisie op het programma: Ajax - PSV. Het duel betekent ook een weerzien tussen 2 Ivoriaanse vrienden, Sébastien Haller en Ibrahim Sangaré. In een interview met ESPN is Haller erg enthousiast over zijn Eindhovense opponent.

'Ja, Ibra is een vriend van me. Ik zie dat hij het heel goed doet bij PSV, ik ben heel blij voor hem. Ook al hoop ik dat hij dit weekend niet wint', vertelde Haller, die Sangaré vervolgens 'een van de beste middenvelders van de Eredivisie' noemt. 'Hij kan overal op het veld spelen. Hij neemt de bal mee vanuit achteruit en probeert het spel te maken. In de aanval probeert hij te scoren en door de verdediging te breken. Hij vooral voor een ploeg als PSV een hele goede speler.'

Haller vindt overigens wel dat, ondanks de kwaliteiten van zijn landgenoot, zijn Ajax zondag gewoon moet winnen. 'We weten hoe het vorige wedstrijd is afgelopen dus we zinnen op wraak. We gaan elkaar niet voor de gek houden. We zijn Ajax, we staan eerste, we zijn regerend landskampioen. Het is aan ons om te laten zien dat dat verdiend is. Dat we verdiend eerste staan. Niets is vanzelfsprekend. Of het de Champions League is of PSV. We moeten weer hard aan het werk en ons fysiek en mentaal voorbereiden.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.