Terug

Volg Vandaag Inside

Haller komt met statement na heftig nieuws: 'Ik zie jullie snel weer op het veld'

Haller komt met statement na heftig nieuws: 'Ik zie jullie snel weer op het veld'

19 juli 2022, 12:27

Sébastien Haller heeft via Twitter en Instagram gereageerd op het nieuws over zijn medische situatie. Maandagavond werd bekend dat de Ivoriaan het trainingskamp van Borussia Dortmund heeft verlaten wegens een tumor in een van zijn testikels.

Op sociale media deelt Haller een statement over zijn ziekte en het herstel. 'Dank jullie allemaal voor de vele steunbetuigingen sinds de aankondiging van gisteren. Mijn familie en ik bedanken jullie. Ik zal me nu concentreren op mijn herstel, zodat ik sterker terug kan komen,' schrijft de oud-Ajacied bij een foto waarin een stuk tekst staat.

In die tekst staat: 'Ik wil jullie bedanken vanuit het diepste van mijn hart voor alle warme berichten die ik heb gekregen. Het heeft me enorm veel gedaan om al die mooie reacties te zien. Het voelt een beetje alsof ik het niet verdien, maar dankzij jullie weet ik dat ik hier bovenop kom. Ik zie jullie snel weer op het veld om onze volgende overwinningen te vieren.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.