Terug

Volg Vandaag Inside

'Haller favoriet om Haaland op te volgen bij Borussia Dortmund'

'Haller favoriet om Haaland op te volgen bij Borussia Dortmund'

12 mei 2022, 13:22

Ajax-spits Sébastien Haller (27) is de favoriet om Erling Haaland op te volgen bij Borussia Dortmund, meldt het Duitse medium Sport1. De Noorse spits maakt komende zomer voor zo'n 60 miljoen euro de overstap naar Manchester City.

Sébastien Haller wordt gezien als zijn ideale vervanger. Dortmund haalde met Karim Adeyemi al een nieuwe aanvaller in huis, maar hij wordt niet gezien als de opvolger van Haaland. De twintigjarige Duitser wordt meer gezien als de vervanger van Jadon Sancho, die vorige zomer naar Manchester United vertrok.

Volgens Sport1 zou Haller, die bij Ajax nog een contract heeft tot medio 2025, zo'n 35 miljoen euro moeten kosten. Naar verluidt zou ook Bayern München geïnteresseerd zijn in de spits, die dit jaar met elf doelpunten indruk maakte in de Champions League.

Een belangrijke voorwaarde voor een mogelijke transfer naar Dortmund is dat de nummer twee van Duitsland eerst een speler moet verkopen. Manuel Akanji wordt in dat verband het vaakst genoemd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.