Terug

Volg Vandaag Inside

Haller en Timber keren terug bij Ajax voor duel met Heerenveen

Haller en Timber keren terug bij Ajax voor duel met Heerenveen

4 apr 2021, 17:52

Sébastien Haller keert terug in de basisformatie van Ajax. De spits begint om 16.45 uur aan de uitwedstrijd van de koploper van de Eredivisie tegen sc Heerenveen.

Haller miste voor de interlandperiode het duel met ADO Den Haag, vermoedelijk na een positieve coronatest. Ook Jurriën Timber is weer beschikbaar. Hij start als centrale verdediger, zodat Edson Álvarez de geblesseerde Daley Blind op het middenveld kan vervangen.

David Neres en Dusan Tadic zijn de vleugelaanvallers van Ajax in het Abe Lenstra-stadion. Antony start op de bank, net als Perr Schuurs.

Opstelling Ajax: Stekelenburg; Rensch, Timber, Martínez en Tagliafico; Álvarez, Klaassen en Gravenberch; Neres, Haller en Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.