Terug

Volg Vandaag Inside

'Hakimi voor 40 miljoen naar Inter'

'Hakimi voor 40 miljoen naar Inter'

26 juni 2020, 20:40

Volgens divserse buitenlandse media zou Achraf Hakimi op weg zijn naar Milaan. Internazionale zou dichtbij een transfer zijn van de 21-jarige rechtervleugelverdediger.

Hakimi speelde de afgelopen twee seizoenen op huurbasis voor Borussia Dortmund, maar is eigenlijk contractspeler van Real Madrid. De Marokkaans international maakt dit seizoen veel indruk bij Dortmund. In de groepsfase van de Champions League scoorde de rechtsback maarliefst vier keer, waarvan twee goals tegen zijn mogelijk toekomstige club Inter. In de Bundesliga was Hakimi goed voor vijf doelpunten en tien assists.

Het contract van de snelle vleugelspeler loopt in Madrid nog door tot medio 2022. De Nerazzuri zouden zijn contract voor veertig miljoen euro willen afkopen. Hakimi zou zelf al zijn jawoord hebben gegeven volgens transferexpert Gianluca di Marzio. Sky Sports Italia, The Guardian en Kicker melden dat de deal nagenoeg rond is.

Borussia Dortmund trok eerder Thomas Meunier aan. De Belgische rechtsback komt over van Paris Saint-Germain als vervanger van Hakimi.

Bekijk hieronder de samenvatting van Borussia Dortmund - Inter Milan, de wedstrijd in de poulefase van de Champions League gespeeld op dinsdag 5 november 2019. Achraf Hakimi scoorde in deze wedstrijd twee doelpunten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.