Terug

Volg Vandaag Inside

Hakimi verontschuldigt zich bij FIFA-baas Infantino na woedeuitbarsting: 'Hij is mijn vriend'

Hakimi verontschuldigt zich bij FIFA-baas Infantino na woedeuitbarsting: 'Hij is mijn vriend'

18 dec 2022, 09:22

De Marokkaanse international Achraf Hakimi heeft zijn excuses aangeboden aan FIFA-voorzitter Gianni Infantino voor zijn gedrag na de nederlaag in de troostfinale op het WK voetbal in Qatar, zaterdag tegen Kroatië (2-1). Hakimi was net als een aantal van zijn ploeggenoten woest op scheidsrechter Abdulrahman Al-Jassim. Na afloop belaagden ze de Qatarees, terwijl Hakimi op weg naar de kleedkamer ook Infantino aansprak op de warrige arbitrage.

De verdediger van Paris Saint-Germain trof Infantino, die op weg was naar het veld om de Kroaten met medailles te belonen voor hun derde plaats op het WK. Journalisten ter plekke in de catacomben van het Khalifa-stadion zagen hoe de in Spanje geboren en getogen Hakimi "op minder dan vijf centimeter" van de preses van de wereldvoetbalbond ging staan en "met stemverheffing" tekeer ging over de scheidsrechter.

"Er is niets gebeurd, ik was woedend maar ben later naar hem toegegaan en heb me verontschuldigd voor de woorden die ik tegen hem heb gezegd", zei Hakimi aan Marokkaanse media over het voorval. "Infantino is mijn vriend en ik respecteer hem enorm. Er is niets gebeurd."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.