Terug

Volg Vandaag Inside

'Hakim Ziyech vervolgt carrière in Turkije'

'Hakim Ziyech vervolgt carrière in Turkije'

16 aug 2023, 11:16

Hakim Ziyech vervolgt zijn carrière in Turkije. Chelsea heeft een mondeling akkoord bereikt met Galatasaray over de transfer van de Marokkaanse international. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

De 30-jarige Ziyech verliet Ajax drie jaar geleden voor Chelsea. Onder verschillende trainers veroverde hij geen basisplaats bij de club uit Londen. Ziyech droeg in totaal 107 keer het shirt van The Blues, waarin hij goed was voor veertien goals en dertien assists.

Ziyech heeft nog een contract tot medio 2025 bij Chelsea. Galatasaray moet dus een transfersom neerleggen voor de spelmaker, die woensdag medisch wordt gekeurd in Turkije. Eerder was Ziyech rond met Al-Nassr, maar kwam hij daar niet door de keuring.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.