Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ziyech staat open voor terugkeer bij Ajax'

‘Ziyech staat open voor terugkeer bij Ajax'

22 aug 2022, 10:33

Ajax lijkt Antony te verliezen aan Manchester United en volgens verschillende media is Hakim Ziyech topkandidaat om de Braziliaanse aanvaller op te volgen. Valentijn Driessen weet te melden dat de aanvallende middenvelder van Chelsea openstaat voor een terugkeer op het oude nest. 

"De contacten zijn er, en volgens mij is hij ook al gepolst en heeft hij laten weten dat hij er voor openstaat", zegt Valentijn in een videoitem van De Telegraaf. "Het zou gaan om eerst één jaar huren, en hem dan definitief over te nemen van Chelsea."

Ajax wees donderdag nog een bod van tachtig miljoen euro op Antony af, maar de club van trainer Erik Ten Hag lijkt de strijd nog niet op te willen geven. Bij een vertrek van de buitenspeler doet Ajax er goed aan om zich in Engeland voor Ziyech te melden, vindt Valentijn. "Dat zou een welkome versterking zijn en ik denk dat Ajax er met Ziyech echt niet slechter op hoeft te worden dan met Antony."

Ziyech vertrok twee jaar geleden voor veertig miljoen euro naar Chelsea. De 29-jarige spelmaker heeft in Londen nog een contract tot medio 2025.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.