Terug

Volg Vandaag Inside

Hakim Ziyech biedt financiële steun aan Leon de Kogel

Hakim Ziyech biedt financiële steun aan Leon de Kogel

12 feb 2019, 21:10

Ajax-speler Hakim Ziyech heeft de helpende hand geboden aan Leon de Kogel. Vanwege de hoge medische kosten van een heftig auto-ongeluk op Malta zit De Kogel in de financiële problemen. Na afloop van de wedstrijd Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles, waar De Kogel in het zonnetje werd gezet, kreeg hij een telefoontje van Ziyech.

In juni vorig jaar kreeg Leon de Kogel te maken met een heftig ongeluk als inzittende van een taxi op Malta. Sinds het ongeval kreeg De Kogel geen salaris meer van zijn toenmalige club UE Cornellà. Bovendien gaf de verzekeringsmaatschappij van de taxichauffeur niet thuis. Dat zorgde ervoor dat De Kogel in de financiële problemen kwam.

Een inzamelingsactie die werd georganiseerd vanuit een supporter van FC Utrecht leverde 24.000 euro op. Dat bedrag werd maandagavond overhandigd aan De Kogel, in de rust van de wedstrijd Jong FC Utrecht - Go Ahead Eagles. Na afloop van die wedstrijd kreeg De Kogel een telefoontje van Hakim Ziyech.

'Hij vertelde dat hij het heel erg vond wat er met mij is gebeurd en zei dat hij het bedrag wilde aanvullen. Ziyech is niet alleen de beste speler van de eredivisie, maar ook iemand met een heel groot hart. Dit zal ik mijn hele leven bij me dragen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.