Terug

Volg Vandaag Inside

Haemhouts van speler naar trainer bij NAC

Haemhouts van speler naar trainer bij NAC

4 jan 2019, 19:22

BREDA (ANP) - Robbie Haemhouts stopt met voetballen. De 35-jarige Belg heeft zijn profcontract bij NAC Breda laten ontbinden, maar kreeg daar een ander contract voor in de plaats. Haemhouts, die de afgelopen anderhalf jaar niet aan spelen toekwam, gaat in Breda verder als assistent-trainer van het hoogste juniorenelftal (onder 19 jaar).

,,De afgelopen periode zijn we met elkaar in gesprek gegaan over mijn situatie en daarin tot de conclusie gekomen dat dit een goed moment is voor mij om te stoppen'', zegt Haemhouts, die de jeugdopleiding van NAC doorliep en in 2002 debuteerde in de geel-zwarte hoofdmacht. De middenvelder verhuisde twee jaar later naar FC Den Bosch.

Via FC Emmen, FC Omniworld, Helmond Sport en Willem II keerde de Belg in 2016 terug in Breda. Als aanvoerder van de ploeg leidde hij NAC terug naar de eredivisie. Mede door diverse blessures kwam Haemhouts sindsdien niet meer in actie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.