Terug

Volg Vandaag Inside

Erling Haaland verbreekt snelheidsrecord tegen Stuttgart

Erling Haaland verbreekt snelheidsrecord tegen Stuttgart

11 apr 2021, 16:50

Borussia Dortmund boekte zaterdag een 2-3 overwinning op VFB Stuttgart. Erling Haaland kwam niet tot scoren, maar de Noorse spits wist wel een record op zijn naam te zetten.

Haaland bereikte in een sprint een topsnelheid van maar liefst 36,04 kilometer per uur, de hoogste sprintsnelheid gemeten in het huidige Bundesliga-seizoen. Haaland nam daarmee het seizoensrecord over van Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach), die eerder dit seizoen snelheid van 35,96 kilometer per uur haalde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.