Terug

Volg Vandaag Inside

Haaland reageert laconiek op Premier League-record: 'Ik ga naar huis'

Haaland reageert laconiek op Premier League-record: 'Ik ga naar huis'

4 mei 2023, 11:43

Erling Haaland heeft op geheel eigen wijze gereageerd op het Premier League-record wat hij heeft verbroken. De spits maakte woensdag tegen West Ham United (3-0) zijn 35e goal in de Premier League en dat is een nieuw record.

De spits heeft met zijn goal het record verbroken dat sinds het seizoen 1993-1994 op naam van Andy Cole stond en een jaar later werd geëvenaard door Alan Shearer. De Noorse aanvaller reageerde zelf tegenover verschillende Engelse media laconiek op het verbroken record. "Ik ben daar niet mee bezig. Ik ga naar huis, speel een aantal games en ga daarna slapen."

Ook de erehaag die hij kreeg was voor Haaland niet ideaal: "Die was nog behoorlijk pijnlijk, iedereen sloeg me op mijn rug en achterhoofd" vertelt de Noor lachend. Toch genoot de speler van Manchester city wel van het moment: "Het gaf me een geweldig gevoel, ik heb nog nooit zoiets gezien. Het deed me denken aan elk doelpunt dat ik maakte dit seizoen", besluit hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.