Terug

Volg Vandaag Inside

Haaland met twee treffers weer belangrijk voor Dortmund

Haaland met twee treffers weer belangrijk voor Dortmund

18 apr 2021, 19:52

Borussia Dortmund heeft de vierde plaats in de Bundesliga weer een beetje in zicht gekregen. Het elftal van trainer Edin Terzic versloeg Werder Bremen met 4-1. Dortmund heeft nu nog 4 punten minder dan nummer 4 Eintracht Frankfurt, dat zaterdag met 4-0 verloor bij Borussia Mönchengladbach. De eerste vier clubs kwalificeren zich voor de Champions League.

Erling Haaland was met twee treffers weer belangrijk voor Dortmund. De Noorse spits staat nu op 23 doelpunten in de competitie. Giovanni Reyna en Mats Hummels maakten de andere doelpunten voor Dortmund. Oud-Vitessenaar Milot Rashica had Werder voor rust op voorsprong gezet. Werder staat op de dertiende plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.