Terug

Volg Vandaag Inside

Haaland lovend over Van Dijk: 'Staat in mijn top drie beste verdedigers'

Haaland lovend over Van Dijk: 'Staat in mijn top drie beste verdedigers'

28 dec 2020, 21:24

In gesprek met het Noorse VG vertelt Erling Braut Haaland dat Virgil van Dijk in zijn top drie van meest sterke verdedigers staat waar de Noorse aanvaller ooit tegen heeft gespeeld. De Noor noemt Van Dijk een 'slimme speler'.

'Ik ben heel wat goede verdedigers tegen gekomen', vertelt Haaland. 'Mijn top drie van de wereld bestaat uit Sergio Ramos, Virgil van Dijk en Kalidou Koulibaly. Dat zijn goede, sterke en slimme centrale verdedigers', analyseert Haaland.

Haaland en Van Dijk komen elkaar naar alle waarschijnlijkheid weer tegen tijdens de kwalificatiereeks voor het WK, waarin Oranje het moet opnemen tegen Noorwegen.

Haaland is op dit moment geblesseerd maar hoopt snel weer op het veld te staan. 'Ja, zeer binnenkort. Het gaat goed met mijn blessure', aldus de Noor.

De mannen analyseren de zwakte van Haaland: 'Hij is niet zo snel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.