Terug

Volg Vandaag Inside

Haaland benaderde wereldrecord op 60 meter

Haaland benaderde wereldrecord op 60 meter

19 feb 2020, 19:52

Borussia Dortmund-spits Erling Haaland heeft dinsdagavond in de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain het wereldrecord op de 60 meter sprint benaderd. Dat stelde Sky Italia, met een knipoog.

Bij een counter rende Haaland op indrukwekkende wijze pijlsnel vanaf zijn eigen doel naar voren. De Noor liep de ene na de andere tegenstander voorbij, maar werd uiteindelijk niet aangespeeld.

Volgens Sky deed de 19-jarige spits over 60 meter slechts 6,64 seconden. Het wereldrecord op de 60 meter is in handen van de Amerikaan Christian Coleman, die de afstand in 6,34 aflegde.

Andere media beweren dat Haaland een snelheid van 37,5 km/u haalde.

VIDEO - 'Hij heeft de potentie van een Ronaldo'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.