Terug

Volg Vandaag Inside

'Haal Drommel en Bijlow bij Oranje in plaats van Krul en Bizot'

'Haal Drommel en Bijlow bij Oranje in plaats van Krul en Bizot'

24 sep 2020, 12:39

Hans Kraay jr. vindt dat Frank de Boer Joël Drommel (FC Twente) en Justin Bijlow (Feyenoord) bij de selectie van het Nederlands elftal moet halen. Jasper Cillessen, Marco Bizot, Tim Krul en Jeroen Zoet zitten bij de voorselectie van Oranje, maar Hans had graag vers bloed gezien. Dat zegt Kraay bij Voetbalpraat.

'Op dit moment is Cillessen de beste, nog even want hij keept veel te weinig, en dan zou ik Drommel en Bijlow bij de selectie nemen want die zijn beter dan Krul en Bizot, en véél beter dan Zoet.'

FOX Sports-collega Vincent Schildkamp sluit zich aan bij de woorden van Hans. 'Dan neem je toch Cillessen en Bizot, en dan die twee jonge keepers? Ik snap niet waarom er wordt vastgehouden aan Krul en Zoet, die al wat ouder zijn en niet in de beste fase van hun carrière zitten', aldus Schildkamp.

Of Johan het eens is met Hansie Hansie is nog maar de vraag. De nestor van Veronica Inside vindt Marco Bizot de beste doelman die we in Nederland hebben.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.