Terug

Volg Vandaag Inside

Guus Til op weg naar Spartak Moskou?

Guus Til op weg naar Spartak Moskou?

26 juli 2019, 16:44

Guus Til ziet een overstap wel zitten van Alkmaar naar Moskou. Til kan in Rusland een veelvoud verdienen van wat hij nu bij AZ verdient. Een eerste bod van Spartak Moskou van tien miljoen is echter afgeslagen, zo meldt De Telegraaf.

Spartak Moskou probeerde naast Til voor Gaston Pereiro te gaan. Toen bleek dat deze deal niet beklonken kon worden, schakelden de Russen door naar Til.

De aanvaller van AZ ziet een overstap wel zitten: 'Ik heb AZ aangegeven dat ik deze stap graag wil maken'. Begrijpelijk is dat wel, gezien het feit dat Til zich in Rusland financieel onafhankelijk kan voetballen. Het salarisplafond bij AZ ligt tussen de 250.000 en 300.000 euro per jaar. Iemand als Quincy Promes verdiende in Rusland vijf miljoen euro per jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.